Locatiemanager

NIJVERDAL

reageren voor 30 oktober

 

Vind jij ook dat iedereen een mooie oude dag verdient? Zorg je er samen met je team graag voor dat je iedere dag iets moois neer kan gaan zetten. Spreekt een brede en afwisselende functie met veel uitdagingen in een prachtige omgeving je aan? Lees dan verder!

 

Wie zijn wij?
Dagelijks Leven is gespecialiseerd in de zorg voor mensen met dementie of andere vormen van geheugenverlies. Wij maken bijzondere mensen ‘heel gewoon’ en bieden hen een veilige en vertrouwde plek waar het prettig wonen is: Gewoon, als thuis.

In Nijverdal staat Het Prins Claushuis. Wij zijn voor deze woonzorglocatie op zoek naar een LOCATIEMANAGER om ons team te versterken.

 

Wat ga je doen?
Als locatiemanager ken je alle kneepjes van de zorg. Samen met een klein team van zorgprofessionals zorg je ervoor dat alle operationele processen goed lopen.

Naast dat je verantwoordelijk bent voor het aansturen van het team, zorg je ook voor hun professionele ontwikkeling, het (mede) vormgeven en uitvoeren van zorginhoudelijk beleid en natuurlijk voor de hoogste kwaliteit van zorg.

In jouw rol van locatiemanager ben je het eerste aanspreekpunt voor alle belanghebbenden in en rondom de locatie. Uiteraard zijn dit de bewoners en hun familieleden, maar ook de verwijzers, het ketennetwerk dementie, 1e– en 2e-lijns zorg, paramedici en apotheken.

 

Wat maakt jou succesvol?
Als mensgerichte leidinggevende vind je de juiste balans tussen het geven van ruimte aan de medewerkers en creëer je de allerhoogste kwaliteit van zorg die geleverd wordt aan onze bewoners. Vanzelfsprekend ben je communicatief sterk en breng je een mooie ervaring vanuit de zorg mee. Daarnaast is het belangrijk dat je een proactieve- en klantgerichte instelling hebt.

 

Wat breng je mee?

  • Tenminste HBO Verpleegkunde met opleiding op niveau 5
  • Ervaring met leiding geven binnen de dementiezorg
  • Kennis van en/of ervaring binnen de lokale dementieketen
  • Ervaring op gebied van formele kwaliteitskaders en -processen
  • Beschikbaarheid: minimaal 32 uur
  • In bezit van rijbewijs B

 

Wat bieden wij?
Naast een marktconform salaris, met inschaling in FWG 55 (CAO Thuiszorg VVT), bieden we je een unieke kans om jouw eigen locatie vorm te geven binnen de kaders van Dagelijks Leven. Vanzelfsprekend krijg je begeleiding van collega’s en coaches om te zorgen voor een goede start.

Verder horen opleidingen, regio bijeenkomsten en een enthousiast team van collega’s tot het brede palet dat wij jou kunnen bieden.

 

Interesse gewekt?
Ben je geïnteresseerd in deze functie, mail dan je sollicitatie (motivatie en CV) vóór 30 oktober 2017 naar werken@dagelijks-leven.nl t.a.v. Leoni van Vliet. De eerste gesprekken vinden plaats op 6 november in Nijverdal.