Vacature
Helpende  – Horst

reageren voor 27 augustus

 

Werk jij graag met mensen en heb je een passie voor de zorg? Wil jij graag werken op een van onze mooie, kleinschalige locaties? Voor onze locatie, Het Molenveldhuis in Horst zijn wij op zoek naar een helpende. Herken jij jezelf in onderstaande omschrijving? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie!

 

Over Ons:

Dagelijks Leven is gespecialiseerd in de zorg voor mensen met dementie, alzheimer of andere vormen van geheugenverlies. Wij werken overal in Nederland aan de realisatie van kleinschalige woonzorglocaties met de juiste, gespecialiseerde zorg. Een plek waar mensen met geheugenverlies zich prettig voelen. Wij kiezen daarbij bewust voor écht kleinschalig wonen. Voor huiselijkheid, sfeer, samen zijn en samen dingen doen. Onze vrijstaande huizen staan daarom midden in  de wijk op loopafstand van voorzieningen.

We bieden onze bewoners een veilige, vertrouwde en sociale plek, waar niets moet en alles mag. Kortom een plek waar het prettig wonen is: gewoon, als thuis. En net zo belangrijk: betaalbaar voor iedereen!

 

Het Molenveldhuis:

In het hart van de wijk Molenveld ligt een van de kleinschalige woonzorglocaties van Dagelijks Leven: Het Molenveldhuis. Het voormalige schoolgebouw De Peelhorst heeft plaatsgemaakt voor een prachtig nieuw gebouw, dat een tweede thuis biedt voor mensen met dementie, alzheimer of een andere vorm van geheugenverlies. Hier kunnen zij wonen zoals thuis, in een prettige, vertrouwde omgeving, dichtbij familie en vrienden. Ons zorgteam is 24 uur per dag aanwezig om hen de helpende hand te bieden. Gewoon, als thuis!

 

De functie:
Als helpende richt je je vooral op de Algemene Dagelijkse Levensbehoeften (ADL) van de bewoners en werk je ondersteunend aan de IG-er. Je houdt je bezig met huishoudelijke werkzaamheden en beperkte, algemene lichamelijke verzorging, zoals het verzorgen van wasgoed en huis(raad), het assisteren van maaltijdbereiding en het helpen bij het aan- en uitkleden. De verleende zorg registreer je in het zorgdossier. Je observeert nauwlettend, signaleert wijzigingen in gesteldheid en gedrag van de bewoner(s) en rapporteert dit aan de locatiemanager. Ook neem je actief deel aan werkbesprekingen. In alles wat je doet staat het welzijn van de bewoner voorop. Je stimuleert de zelfredzaamheid en je ziet mogelijkheden in plaats van beperkingen.

 

Wat je meebrengt:

  • Een afgeronde opleiding Zorg en Welzijn niveau 2;
  • Kennis van en ervaring met huishoudelijke werkzaamheden;
  • Affiniteit en/of ervaring met mensen met geheugenverlies
  • Je hebt tact, inlevingsvermogen en bent hulpvaardig;
  • Je weet je mondeling en schriftelijk goed uit te drukken;
  • Je bent zeer oplettend ten aanzien van de lichamelijke en geestelijke toestand van de cliënt;
  • Je bent gewend aan fysiek werkgeordende en hygiënische werkstijl.

 

Wat wij bieden:

Als helpende bij Dagelijks Leven ontvang je een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT.

Bij Dagelijks Leven vinden we een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Ook is er veel aandacht voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Goede coaching is daarbij onmisbaar en kan je dus ook zeker van ons verwachten.

 

Solliciteer nu!

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan vóór 27 augustus 2018 t.a.v. Jolanda Verheen, via onderstaande knop ‘Solliciteer nu!’.

Onderdeel van de indiensttreding is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen Deze mag niet ouder zijn dan drie maanden.

Bij voldoende reacties kan het zijn dat de vacature eerder wordt gesloten.