Het Gofferthuis in Nijmegen

In Nijmegen-Zuid ligt de gezellige woonwijk de Hatertse Hei. Hier ligt op een steenworp afstand van het Goffertpark een nieuwe woonzorglocatie van Dagelijks Leven: Het Gofferthuis. Hier kunnen mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies wonen zoals thuis, in een gemoedelijke, vertrouwde omgeving, dichtbij familie en vrienden. 24 Uur per dag krijgen ze  aandacht, begeleiding en zorg van een klein en hecht team van zorgprofessionals.

Het Gofferthuis ligt geheel vrij en toch midden in de woonwijk de Hatertse Hei. De bewoners vinden hier vrijheid, geborgenheid en veiligheid. Ze kunnen te allen tijde naar buiten voor een wandeling in de tuin en hebben daardoor het gevoel van vrijheid en eigen regie. De volledige tuin is afgeschermd, zonder de open uitstraling te verliezen. De poort is niet vrij toegankelijk, waardoor mensen van buitenaf niet zomaar het terrein op kunnen lopen. U kunt uw partner, ouder of familielid met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Ze kunnen bij ons leven, wonen én genieten met zorg!

leven, WONEN, genieten, zorg

Al aan de tekentafel is rekening gehouden met de wensen van onze bewoners. Zo is Het Gofferthuis ruim, overzichtelijk en voorzien van veel daglicht. Het biedt plaats aan twintig bewoners, waarbij iedereen een eigen studio met een zit-/slaapkamer heeft, die zoveel mogelijk naar eigen wens kan worden ingericht. Daarnaast heeft iedereen een eigen badkamer. Er bestaat de mogelijkheid voor het plaatsen van een echtpaar en voor respijtzorg is er een logeerkamer.

De twee woonkamers zijn met veel zorg en aandacht ingericht, zodat er een gezellige en huiselijke sfeer is ontstaan. Hier komen bewoners samen voor een kopje koffie, een potje sjoelen, een krantje lezen of genieten van een vers bereidde maaltijd. In de dagbestedingsruimte worden dagelijks activiteiten georganiseerd, maar het zijn vaak de alledaagse dingen die zorgen voor structuur en welbevinden. Gewoon, als thuis.

plattegronden

Begane grond
Eerste verdieping

Bereikbaarheid

Het Gofferthuis

Libellenstraat 14
6533 RN  Nijmegen
T 024 – 206 66 13

Dagelijks Leven

Postadres
Kanaal Zuid 145
7327 AA  Apeldoorn

Voor zorgvragers, gemeenten en sollicitanten:

Zorgvragers
zorg@dagelijks-leven.nl

Gemeenten
info@dagelijks-leven.nl

Sollicitanten
Klik hier voor vacatures