WAT ANDEREN ZEGGEN

Bij Dagelijks Leven doen we er alles aan om het onze bewoners en medewerkers zoveel mogelijk naar de zin te maken. We horen vaak van onze bewoners dat ze het fijn hebben in een van onze huizen. Daarnaast zijn betrokkenen bijzonder begaan met het tweede huis waar hun naasten verblijven en zijn we dankbaar voor alle hulp die zij zelf bieden en tips die we van hen krijgen om onze zorg en faciliteiten nóg beter te maken. Daarom zijn we op de man (én vrouw) af gaan vragen of zij hun persoonlijke ervaringen met u en ons wilden delen. Lees hieronder wat bewoners, echtgenoten, zonen en dochters openhartig vertelden over hún ervaring met Dagelijks Leven.

De persoonlijke benadering bij Het Venenhuis is bijzonder. Je bent kind aan huis, iedereen kent je bij de voornaam en je wordt goed op de hoogte gehouden. We kennen elkaar gewoon allemaal, het is vertrouwd.

Paul Ververda

Het woord genieten heeft voor mij veel meer waarde dan zorg. Als mijn vader in een grote zorgorganisatie had gezeten, waar alleen zorg zou zijn geweest, dan was mijn vader er niet meer geweest. We hebben nu extra reservetijd gekregen. Ik besef heel goed hoe kostbaar dit is.

Marian Bodewes

Je wordt echt betrokken bij dingen. Voor de bewoners wordt veel gedaan, maar ook de familie vergeten ze niet. Met Kerst bijvoorbeeld hebben ze echt uitgepakt: een high tea voor de bewoners en iedereen mocht een familielid meenemen. Het was echt fantastisch!

Gerda en Wim Versteeg

Mijn moeder is in een half jaar tijd 250% erop vooruitgegaan door de goede zorgen van het personeel. Het is wonderbaarlijk hoe goed het met haar gaat. Ze heeft echt een transformatie ondergaan: letterlijk aantoonbaar! Ze bloeide gewoon op, zowel lichamelijk als geestelijk.

Hans Kostense

Het gaat erom dat je als kind met een gerust hart weg kunt gaan. Dat had ik in het andere verpleeghuis nooit. De sfeer, het huiselijke dat maakt dat mijn moeder zich hier prettig voelt.

Jorieta Gerritsen

“Het voelde als een warme deken. De oude school, die mijn moeder nog kende van vroeger. De grote tuin. De vrijheid die de mensen hier hebben, ondanks dat het gesloten is. En ze zijn lief voor de mensen. Ze krijgen hier écht liefdevolle zorg.”

Carmen Willemsen