Vacature
Zelfstandig werkend kok (4 uur) – Middelburg

reageren voor 27 november

Algemeen:
Op een van de mooiste plekjes van Middelburg vinden mensen met dementie, alzheimer of een andere vorm van geheugenverlies hun tweede thuis. Gelegen aan het prachtige park Toorenvliedt, te midden van de actieve Stromenwijk ligt onze kleinschalige woonzorglocatie; Het Toorenhuis. Dagelijks Leven biedt deze mensen een veilige en vertrouwde plek, dichtbij familie en vrienden. Het leven van alledag gaat hier gewoon door, begeleid door 24-uurs professionele zorg. Aandacht en kwaliteit van leven staan voorop. ‘Gewoon, als thuis’ is daarbij onze missie. Op korte termijn zoeken wij een zelfstandig werkend kok voor 4 uur per week op donderdag, die met zijn of haar kookkunsten en gastvrijheid het welzijn van onze bewoners wilt vergroten. 

 

Functieomschrijving:
Als kok van Het Toorenhuis bereid je zelfstandig of met hulp van cliënten maaltijden. De maaltijden zijn op basis van verse ingrediënten en/of door leveranciers voorbewerkte en geportioneerde producten en halffabricaten. De werkzaamheden vinden plaats in de keuken van Het Toorenhuis, waarbij je direct wordt aangestuurd door de locatiemanager. Je vindt het leuk om met samen te werken met onze cliënten en weet op een tactvolle en hulpvaardige wijze met hen om te gaan. Naast het (voor)bereiden en klaarzetten van gerechten volgens recept ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de keuken. Je werkt volgens de HACCP regels en houdt feilloos de inkoop bij en de voorraad van de benodigdheden in de keuken. Je vindt het van meerwaarde om je steentje bij te kunnen dragen aan de kwaliteit van leven van mensen met een vorm van  geheugenproblemen.

 

Functie-eisen:

  • Vakkennis op MBO werk- en denkniveau 3 Zelfstandig werkend kok;
  • Je hebt ervaring en/of affiniteit met werken in verzorgingshuizen, verpleeghuizen en/of kleinschalige woonzorglocaties voor mensen met een vorm van geheugenverlies;
  • Je hebt tact en bent hulpvaardig in contacten naar cliënten, collega’s en derden;
  • Aandacht en oplettendheid is van belang, in verband met het hanteren van HACCP regels, maar ook met betrekking tot de veiligheid van onze bewoners;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband met cliënten werken;
  • Je gaat vertrouwelijk om met informatie;
  • Je hebt een goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid.

 

Eigenschappen 
Zelfstandig, oplettend, ordelijk en zorgvuldig, hulpvaardig, betrokken en klantgericht.

 

Wat bieden wij
Als kok bij Het Toorenhuis ontvang je een marktconform salaris. De functie is op basis van 4 uur per week. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Thuiszorg VVT.

 

Interesse
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton, vóór 27 november 2017 naar werken@dagelijks-leven.nl t.a.v. Cordina Brouwers. Bij voldoende kandidaten kan het zijn dat de vacature eerder gesloten wordt.